Bontják az aszfaltot a Vörösmartyn – egy hónapig tart a munka

Helyi hírek

Folytatódik a Nyugati kiskörút építésének III. üteme, így november 2, szerdától a kivitelező elkezdi a Vörösmarty utca Barna utca – Vásáry István utca közötti szakaszon a munkát. A polgármesteri hivatal közlése szerint mindkét oldalon, a szegély melletti aszfaltburkolat bontásával kezdődik az építkezés, így napközben az érintett szakaszt le fogják zárni. A felújítás egy hónapig tart majd és kerékpárforgalmi fejlesztéseknek is örülhetnek az arra járók. Lássuk a részleteket!

A polgármesteri hivatlal közleményéből az is kiderül, hogy ahogy a napi munkával végez a kivitelező a másnap reggeli kezdésig visszaadja a forgalom részére a lezárt útszakaszt.

A közelben lévő Fazekas Mihály Általános Iskola megközelítése ebben az időszakban az Antall József utca – Török Bálint utca – Vásáry István utca nyomvonalon lehetséges.

Az aszfaltmarássaé, új szegélyek és szegélyek melletti új burkolatok megépítésével, a járda átépítésével járó aszfaltozás elkészültével egy másik szakaszt zárnak majd le a közlekedők elől.  Ez a Vörösmarty utca Török Bálint utca – Vásáry István utca közötti szakasz lesz. Ekkor a Petőfi tér – Barna utca irányából lehet majd gépjárművel megközelíteni az iskolát.

A sofőröket arra kérik, hogy ne megszokásból közlekedjenek. A változásokról november 2-án kihelyeznek forgalomkorlátozó eszközöket is, melyek segítenek a közlekedésben.

Fotó: google street view

Megbolygatják a szép térköveket a belvárosban – készül a Hatvan és a Miklós utca közötti kerékpárút