Pósán László

Pósán László “ünnepi beszéde”: Brüsszel, Gyurcsány, kommunisták

Helyi hírek

Elmondta “ünnepi beszédét” Pósán László, Debrecen 2. számú választókerületének országgyűlési képviselője 2022 október 23-án, az 1956-os forradalom 66. évfordulóján.

A fideszes politikus Facebook-oldalán összefoglalta mondókájának lényegét. Kezdte a magyarság vélt vagy valós különlegességével:

Ami 1956-ban történt, az megmutatta a világnak, hogy a magyar emberek szabadságszeretete és a hazájukhoz való ragaszkodása nem hasonlítható más nemzetéhez.

Október 23-ai megemlékezés Debrecenben
Széles Diána (b) és Barcsa Lajos (j) alpolgármesterek, valamint Papp László (k) polgármester koszorúz az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulója alkalmából tartott ünnepi megemlékezésen Debrecenben, az Egyetem téren lévő ’56-os emlékműnél 2022. október 23-án. MTI/Czeglédi Zsolt

Majd jött a szokásos aktuálpolitikai rész, hadd hányjon sugárban egy jó nagyot minden jóérzésű ember (Fidesz-hívekre természetesen nem vonatkozik):

Ahogy akkor Európa más országai, úgy most Brüsszel is meglepődve láthatja, hogy kitartunk politikai és gazdasági szuverenitásunkért, a Magyarország ellehetetlenítését célzó brüsszeli szankciókkal szembeni elveinkért. Gyurcsány nemzet és a magyar vidéket romboló politikája, folytatása a kommunista diktatúra elveinek, amely évtizedeken át pusztított hazánkban

– mondta ezt az az ember, aki asszisztált a magánnyugdíj államosításához, a közmédia fideszesítéséhez, a katások megszívatásához – és még sorolhatnánk, mi mindenhez.

Pósán Lászlóé a kampányhajrá citromdíja: “Debreceni férfiakat vinne háborúba az ellenzék, és elvennék a 13. havi nyugdíjat”

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt