Családbarát Florin

Elismerten családbarát hellyé vált a szegedi Florin

Gazdaság Helyi hírek

A vállalat számára nagy jelentőséggel bíró és egyben különleges elismerésben részesült Magyarország egyik legnagyobb magyar tulajdonban lévő háztartásvegyipari társasága, a Florin Zrt.

A BradoLife fertőtlenítőszereiről ismert szegedi székhelyű vállalat immár hivatalosan is használhatja a „Családbarát hely” megnevezést, a szükséges kritériumokat ugyanis maradéktalanul teljesítették. A vállalat azonban nem tervez megállni itt, ezen a területen minél inkább szeretné a munkatársak igényeit teljesíteni. Egyöntetű vélemény a társaságon belül, hogy tartós és folyamatos növekedést tervező vállalat elképzelhetetlen motivált és elkötelezett munkatársak nélkül, amelynek a stabil családi háttér az alapja.

A Florin menedzsmentje számára régóta a működés egyik alapvető pillére a magas munkatársi elégedettség. E nélkül ugyanis képtelenség a fenntartható fejlődést biztosítani. Azoknál a társaságoknál, amelyeknél ez nincs fókuszban, legfeljebb csak rövidtávú célokat tudnak kitűzni, mert nincsenek meg a működés alapvető kritériumai a munkaerői oldalon.

Éppen ezért különösen nagy öröm, hogy a társaság elnyerte a családbarát munkahely címet.

– Mindez jó visszajelzés számunkra is, hogy képesek vagyunk válaszokat találni a megjelenő kihívásokra. Az elmúlt évek fejleményei, a pandémia, a gazdasági nehézségek árnyéka ugyanis arra is rávilágítottak, hogy egy ilyen elismeréshez sokkal többre van szükség versenyképes fizetéseknél. A kérdést ennél mélyebben és átfogóbban kell megközelíteni. Csak az a dolgozó érezhet igazi elhivatottságot, aki kiegyensúlyozott családi háttérrel rendelkezik. A Florinnál éppen ezért gondoljuk úgy, hogy ha elégedett munkatársakat szeretnénk, akkor a családjuk jólétjével is törődnünk kell – hangsúlyozta Barta Attila, a Florin Zrt. ügyvezető igazgatója.

A bírálóbizottság a díj auditja során nagyra értékelte, hogy mind a szociális, mind az edukatív, mind pedig a well-being juttatások működnek a cégnél.