Szegedi Vízmű

Csőtörés van a Szent Gellért utca és Mars tér sarkán, változik a buszközlekedés

Gazdaság Helyi hírek

A Szegedi Vízműhöz ma délelőtt érkezett a bejelentés vízszivárgásról, szakembereink megkezdték a hiba feltárását – írta portálunkhoz is eljuttatott közleményében a társaság. Megtudtuk, a hiba jellegétől függ a munkák várható időtartama, a feltárás, helyreállítás fmár olyamatban van.

A munka az ivóvíz szolgáltatásban átmeneti fennakadást okozhat az érintett körzetben, a javítási érinti az autóbuszközlekedést is, a társaság mindenki köszöni szíves türelmét, megértését.

A szeged.hu információi szerint a teret az autóbusz-állomás bejáratánál lezárták, az üzletsornál nem lehet közlekedni, a buszok megállni sem tudnak most ott.

A helyi járatok indulását és érkezését úgy tudja megoldani a Volánbusz, hogy a Mars tér (üzletsor) és Mars tér (Szt. Rókus tér) megállóhelyekre érkező és onnan induló helyijáratok – 7F, 60, 60Y, 64, 70, 75, 78, 78A – ideiglenesen a Mars téri autóbusz-állomás 3-as és 4-es kocsiállásra érkeznek és onnan indulnak.

Az alapmenetrend szerint a Mars tér (üzletsor) megállóhelyen áthaladó autóbuszjáratok – 67, 67Y – az üzletsorra, illetve az autóbusz-állomásra nem térnek be.