Szegedi színház jegyiroda

Kinyitott a Szegedi Nemzeti Színház jegyirodája

Helyi hírek Kultúra

A Szegedi Nemzeti Színház mától várja a teátrum jegy- és bérletvásárlóit a Stefánia 6. alatti jegyirodában, ahol az első 50 bérletvásárló ajándék páros belépőt kap(ott) Rost Andrea és vendégei koncertjére az Újszegedi Szabadtérin.

Ahogy az az elmúlt években megszokhattuk, ezúttal is élénk érdeklődés övezte a nyitást, köszönhetően az ajándék páros belépőknek is. A jegyiroda előtt ilyenkor sorba álló emberek már-már hozzátartoznak az augusztus közepi városképhez.

Fontos, hogy a 2022/23-es évad előzetesen meghirdetett műsora változik: Giuseppe Verdi Falstaff című operája helyett A kalózt láthatja a szegedi közönség 2023 tavaszától. A korábban megváltott bérletek automatikusan módosulnak, érvényesek az új előadásra.

Szegedi színház jegyiroda

Bárnák László színházigazgató a jegyirodában arról beszélt, 2018 után idén van újra lehetőségük előbérletezésre: a koronavírus-járvány alatt erre nem volt módjuk. – Háromezer-ötszáz felnőtt bérletet már értékesítettünk a nyári időszakban. Most pedig elkezdődött az őszi bérletezésünk. Akkor a régi bérleteseinknek kedveztünk egy kicsit, ők tavalyi áron meghosszabbíthatták a bérleteiket. Mostantól új bérleteket is árulunk – mondta az önkormányzat portáljának, a szeged.hu oldalnak.

Legdrágábban – 36 és 57 ezer forint között – most is a Nemzeti premier bérlethez lehet hozzájutni. Ez a két játszóhely mind a tizenkét bemutatójára helyet biztosít a tulajdonosának. A legolcsóbb a Gregor József bérlet, amit már 5900 forintért is meg lehet vásárolni és amelyik három produkcióra – A bűvös vadász, A denevér és A kalóz című operára, operettre – érvényes.

Jegyiroda nyitva tartás:

hétfőtől péntekig 10–17 óráig,

szombaton 10–12 óráig, vasárnap és ünnepnapokon zárva.

Telefon: 62/554-714; 62/554-715; 62/554-716

Fotók: Frank Yvette