Családi nap Szeged

Családi nap lesz pénteken a Szent István téren

Helyi hírek Kultúra

Már javában a nyári szünet legmelegebb és legunalmasabb napjait töltjük, úgyhogy ideje kikapcsolódni és együtt lenni a családdal. Ingyenes rendezvényünkön mindenki megtalálja kedvenc programját és garantáltan élménnyel telik az augusztusi péntek – írja közösségi oldalán az IH Rendezvényközpont.

A rendezvény időpont: 2022.08.12. péntek, 14:00 – 20:00, helyszíne: Szeged, Szent István tér – a színpadi programok első köre 14:00 és 17:00 között lesz. Látható és hallható a Kozmosz Egyesület Akrobatikus Rock & Roll Tánciskola bemutatója, a Csiga Duó gyermekműsora és Kiss Attila Andor énekművész. Délután 5-től jön a Grimm-Busz Színház gyerekműsora, Majsai Gábor fellépése, majd zárásként a Docpiano Band utcabálja.

A rendezvény számos kiegészítő programmal is várja a látogatókat, lesz ugrálóvárpark, pónilovaglás, pörköltkóstoló, arcfestés, mézbemutató a Szepesi Méhészettől, társasjáték kicsiknek és nagyoknak. Az ingyenes rendezvényen a 18 éven aluliak kizárólag nagykorú felügyelete mellett vehetnek részt!