Mándi László debreceni momentumos önkormányzati képviselő

Mándi: ultrakorrupt, a kevesek hatalmát gyarapító országot is választhatunk

Helyi hírek

A jelenlegi 12 évet folytatva egy ultrakorrupt, a kevesek hatalmát gyarapító, az országot instabil gazdasági helyzetbe sodró, már kipróbált biztos rossz mellett is dönthetünk – írja nyilvános levelében Mándi László a Hajdú-Bihar 2-es számú választókerület ellenzéki képviselője közösségi oldalán.

A folytatásban levelét szerkesztés változtatás nélkül közöljük.

Kedves Ismerőseim, Barátaim, Családom!

Bizonyára tudjátok, hogy cirka 5 éve a politika világába sodródtam és 4 évvel ezelőttől exponált szerepem van a hazai politikában.
Lehet egyetérteni, vagy sem a közös ellenzék programjának bizonyos pontjaival (mert kormánykész programunk van); lehet egyetérteni, vagy sem egyes közszereplők bizonyos gondolataival (hiszen egy széles spektrumú koalícióban természetszerűen többféle vélemény találkozik, s olykor ütközik); lehet kritikát megfogalmazni az egyébként hatalmas média- és erőforrás hátrányban szorgosan dolgozó ellenzéki politikusokkal és civil szereplőkkel kapcsolatban. Ezek – amennyiben a kritika konstruktív – helyénvaló dolgok.
Egy dolgot azonban nem lehet! Vasárnap otthon maradni. Az ország megválasztja a következő évekre az útját, s ebben mindenkinek joga (és szerintem kötelessége) részt venni.
Dönthetünk, hogy:
– a jelenlegi 12 évet folytatva egy ultrakorrupt, a kevesek hatalmát gyarapító, az országot instabil gazdasági helyzetbe sodró, már kipróbált biztos rosszra,
– vagy egy új, emberségesebb, igazságosabb, zöldebb, például az Európai Ügyészséghez csatlakozni kívánó és ezáltal hazánknak a következő EU-s ciklusban több ezer milliárd forinttal többet biztosító eddig még ki nem próbált és így értelemszerűen még bizonyítani sem tudó szövetségre voksolunk.
Személyes véleményem e kérdésben nem lesz meglepő az ismerőseim számára, de álljon azért itt feketén-fehéren:
Kérlek, hogy vasárnap menj el szavazni és szavazz a közös ellenzék listájára (1-es számú lista) és a közös ellenzék jelöltjére! Amennyiben Hajdú-Bihar 02. sz. oevk-ban van az állandó lakcímed, akkor pedig szavazz rám! 🙂
🇭🇺 🇭🇺 🇭🇺
“Légy szabad!
Számít a szavad!”

Leletekkel teli gödröt és egy pincét tekintett meg Pósán László Debrecenben

“Tényleg azért kell utáljalak benneteket, mert nem arra szavaztok, akire én?” – olvasói levél