Ezeken az útszakaszokon terelik a közlekedést március 15-én Debrecenben

Helyi hírek

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulójához kapcsolódó rendezvények miatt, lezárják a Piac utca – Holló János utca és Kossuth utca közötti szakaszának, menetirány szerinti jobb oldalát – tette közzé a DKV.

Az ünnepi felvonulás ideje alatt, 09:30-tól, előreláthatólag 11:00-ig a Tudáspark irányába közlekedő 14-es autóbuszok, illetve a Nyugati Ipari Park irányába közlekedő 42-es autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

A 14-es és 42-es autóbuszok terelőútvonala:

Nagyállomás – Erzsébet utca – Antall József utca – Széchenyi utca – eredeti útvonal.

Az autóbuszok a terelőútvonalon található minden megállóhelyen megállnak.

További sávlezásárok, építkezések a megyéből és Debrecenből

Az M35-ös autópályáncsomópontot építenek, ezért a Józsai pihenőhely közelében mindkét oldalon csak a külső sáv járható. A 31-es és a 32-es km között mindkét oldalon a leállósávot zárva tartják.

A 33-as főúton, Debrecenben a Nyíl utca és a Hadházi út kereszteződésében átépítik a csomópontot. Sávlezárás és sebességkorlátozás mellett dolgoznak.  (108-109 km)

A 48-as főúton, Debrecen és Vámospércs között, továbbá Vámospércs és az országhatár közötti szakaszon, az építési munkák miatt, időszakosan korlátozások nehezíthetik az előrejutást.  (3-30 km) – olvasható az utinform híradásában.

Aki nem a Békemeneten masíroz, annak ezt kínálja Debrecen március 15-én