Kigúnyolta riválisát a fideszes Tasó László – így reagált a sértegetésre Salamon Gergő

Helyi hírek

Aláírásgyűjtéssel kezdte a napot szerdán Nyíradonyban Tasó László, a hajdú-bihari 3-as számú választókerület fideszes képviselője és -jelöltje.

Facebookos beszámolója szerint ellenzéki kihívója is szóba került:

A témáknak se vége se hossza, ma éppen a magát “baloldali Messiásnak” tartó porszívóügynök habitusú fickóról volt szó

írta Tasó, természetesen a központi iránymutatásnak megfelelően nem írva le (és ezzel tulajdonképpen semmibe véve) kihívója, Salamon Gergő nevét.

Ha már így közvetve meg lett szólítva, a választókerület ellenzéki jelöltje mégis reagált a szurkálódásra:

Senkit ne nézzünk le a munkája miatt!
Milyen az a porszívó ügynök habitus, képviselő „úr”?
Segítek egy kicsit, hogy milyen. A porszívó ügynök reggel befárad az irodába, és a fél napját telefonálással tölti időpontokat egyeztetve. Nagyon nagy kitartás kell neki, mire egy-két időpontot sikerül leegyeztetnie. Ezek után kifárad a vevőkhöz, vért izzad, mire eladja a termékét. Ezek az emberek egész nap az elutasítással szembesülnek, de kitartásuk miatt tisztességesen el tudják tartani családjukat!
Így nekem egyáltalán nem ciki, hogy hozzájuk hasonlít. Tudom, hogy Ön már pár évtizede a politikából él, de ez nem jogosítja fel, hogy bárkit degradáljon munkája miatt. Sőt, ha alázatos politikus lenne, minden tisztességesen dolgozó emberre felnézne!
Azt viszont megtiszteltetésnek veszem, hogy még a nyíradonyi standolásnál is én vagyok a téma.
Gondolom kivesézték, hogy én nem járok a fideszes haverjaival orgiákra se az Adriára, se Brüsszelbe. Így én nem lehetek jobboldali…
A jövőben kérem, ne sértegessen senkit a munkája miatt, mert ezt az országot a tisztességesen dolgozó emberek tartják életben!
Hajrá, porszívóügynökök! Hajrá, tisztességesen dolgozók! Hajrá, Hajdú 3!

– olvasható Salamon Gergő Facebook-bejegyzésében.