Dobrev Klára Debrecenben

Dobrev Klára ismét Debrecenbe látogat

Helyi hírek

Júniusi, kérdésekkel teli utcafóruma után a jövő héten már válaszokkal érkezik Debrecenbe Dobrev Klára – ígéri Facebook-eseményénél a DK miniszterelnök-jelöltje.

Természetesen október 12-ei látogatásának fő célja, hogy ráerősítsen az előválasztás második fordulójára, és reményei szerint ő legyen tavasszal Orbán Viktor kihívója. Ehhez persze lesz még egy-két szava Karácsony Gergelynek és Márki-Zay Péternek is. A Medián felmérése szerint egyébként Márki-Zay erősödött, és most már ő a második legnépszerűbb Dobrev mögött – aki a szakértők szerint kevesebb tartalékkal rendelkezik, mint versenytársai, így talán neki lehet a legkevesebb eséllye Orbánnal szemben.

Ki lehet alkalmas Orbán Viktor leváltására?

  • Dobrev Klára (52%, 129 szavazat)
  • Márki-Zay Péter (33%, 83 szavazat)
  • Karácsony Gergely (15%, 36 szavazat)

Összes szavazó: 248

Betöltés ... Betöltés ...

Dobrev júniusi fórumán majd’ elájult, hogy milyen sokan gyűltek össze a Fórumnál, és mivel a néhány héttel ezelőtti, botrányos Gyurcsány-rendezvényen is ott voltunk, ki merjük jelenteni, hogy a DK miniszterelnök-jelöltjére jóval többen voltak kíváncsiak, mint férjére.

Készen állok a kormányzásra. A megoldások országjárására indulok! Fél éve indultam el, hogy bejárjam az országot és meghallgassak minden magyar embert. Több mint húszezer megtett kilométer és több ezer beszélgetés után visszatérek hozzátok, immár kérdések helyett válaszokkal!

Az ellenzéki előválasztás második fordulójában megoldásokkal térek vissza az országjárásom helyszíneire. Ez már nem a problémák, hanem a megoldások országjárása lesz

Helyszín: Debrecen, Kossuth tér (Piac-Csapó utca sarkánál)
Időpont: október 12., kedd, 16:30

– olvasható Dobrev Klára Facebook-esemémyénél.