Csak Design vásár Debrecen

Ismét a debreceni Víztoronynál lesz a CSAK Design Vásár

Gasztro Helyi hírek

A tavaly ősszel már kipróbált és jól bevált helyszínen, a Nagyerdei Víztorony kertjében találkozhatnak újra az érdeklődők 2021. június 6-án, vasárnap a CSAK Design csapatával és a Cselekvő Alkotó Közösség márkáival. Az érdeklődés folyamatos az immár négy éve megvalósuló Csak Design vásárok iránt.A CSAK Design vásárra érkezők fesztiváli környezetben, kellemes zene és finom koktélok, kávék mellett válogathatnak a minőségi design termékek, művészi alkotások, és gasztro különlegességek között.

A Covid mindenki életét átírta és hónapokra ítélte leállásra a különböző szektorokban tevékenykedők munkáját. A kreatív ipar szereplőit érő hatásokról és a rájuk nehezedő nyomásról talán kicsit kevesebbett hallhattunk, holott az elmaradt szezonális vásárok, a személyes találkozások lehetőségének hiánya kihatott a márkák életére, és az alkotókedvre, főleg olyan személyes márkák esetében, mint a Csak Design csapatának márkái.

Éppen ezért óriási teljesítmény, hogy a Csak Design tagsága talpon maradt sőt, új márkák felvétele is folyamatban van. A háttérben nem állt le a termékfejlesztés, sokan létre hozták webshopjukat, vagy vezettek beújításokat. A Csak Design teljes erőbedobással, odaadással készül a szünet utáni első vásárára, ahol újra kapcsolódhatnak személyesen is az érdeklődőkkel, és visszatérhet életünkbe a garantáltan remek vásári hangulat.

A gasztro vonal képviselői kóstolókkal készülnek, a tervezők, művészek pedig segítenek személyre szabottan választani, illetve egyéni rendelések megbeszélésére, közös ötletelésre is lehetőség nyílik ezeken az alkalmakon.

A vásár kiállítói:

arszi

Black Bunny csokoládé

Bőrület

Csajbók Márta selyemfestő

Debreczeni Sajtműhely

Derce Műhely

Eve’s Bouquet

Exiter.Store

Faludi G.

Gabart Glass Design

Holdviola

Joy by Honey

Judit Cs.Horváth

KaPa

Karászi Judit Design

Kostyál Viktor

Magicherb

Maminvent

Nituska

Vajákos Asszony teái

U/DSGN