Ittasan, jogosítvány nélkül, vezetéstől eltiltva, forgalomból kivont autóval ütközött a nyírábrányi férfi

Helyi hírek

Ittas járművezetés miatt kapcsolták le a 35 éves férfit a hajdúhadházi rendőrök. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított autóval közlekedett a nyírábrányi Árpád utcában még 2020. december 12-én 16 óra körül. Ekkor lesodródott az úttestről és egy kerítésnek ütközött. Az ittas vezetés csak egy vétség volt a sok közzül – derül ki a police.hu híradásából.

Ittasan, jogosítvány nélkül, járművezetéstől eltiltva, forgalomból kivont autóval hajtott neki egy kerítésnek a 35 éves nyírábrányi férfi 2020. december 12-én 16 óra körül.

A helyszínre érkező rendőrök alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív értéket jelzett. Az egyenruhások az ellenőrzés során azt is megállapították, hogy a férfinek soha nem volt jogosítványa.

Korábban is voltak problémái az autóvezetéssel

A Debreceni Járásbíróság korábban, még  2019 júliusában 36 hónapra, míg a Nyírbátori Járásbíróság 2019 júniusában 26 hónapra tiltotta el a járművezetéstől a nyírábrányi  férfit.

Bűnlajstoma azonban itt még nem ért véget, kiderült az is, hogy az általa vezetett autónak nincs kötelező felelősségbiztosítása és a forgalomból is ki van vonva. A rendőrök a 35 éves nyírábrányi lakost elfogták, majd előállították. Beismerő vallomást tett.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.