Tűzoltók mentették meg a szorult helyzetbe került kutyát Hajdúböszörményben

Helyi hírek

Kerítés alá szorult egy kutya Hajdúböszörményben, a Polgári utcában csütörtökön. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal szabadították ki a kutyát. Az eb nem sérült meg – osztotta meg a hírt a megyei katasztrófavédelem. A szolgálat számos avartűzről is beszámolt a megyében, melyről lentebb olvashatnak.

Vasúti töltés oldalában az aljnövényzetben keletkezett tűz Hajdúhadházon, a Botond utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Ezer négyzetméteren égett az avar Hajdúhadházon, a Irinyi József utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Nyírmártonfalván, a Jókai utcában égett a fű foltokban, csütörtök délután. Kéziszerszámokkal avatkoztak be a nyíradonyi hivatásos tűzoltók.

Ezer négyzetméteren égett a száraz avar Egyek külterületén. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Húsz hektáron égett foltokban a száraz gaz és fű Hosszúpályi külterületén, a Bajcsy-Zsilinszky utca végében, csütörtök délután. A létavértesi önkormányzati tűzoltók és a konyári önkéntesek vonultak, akik kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.