Számos helyen csaptak fel a lángok kedden Hajdú-Biharban

Helyi hírek Rendőrség

Hat különböző településre risztották a Hajdú-Bihar megyei tűzoltókat kedden. A tűzeseteken túl leszakadt fa és árokba borult autó is munkát adott a lánglovagoknak – derül ki a katasztrófavédelem közleményéből.

Egy épület tetőszerkezete füstölt Létavértes külterületén. A debreceni hivatásos és létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Hajdúszoboszlón, az Ádám utca végében nyolc körbála gyulladt meg. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Ebes külterületén a 4-es számú főút mellett húsz körbála füstölt kedden délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral szüntették meg a füstölést.

Százötven négyzetméteren égett a száraz avar és a gaz Hajdúdorogon, a Újtemető utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Egyek külterületén egy kombájn felhordó része és motortere gyulladt ki délután. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Nádudvaron, a Puskin utcában a gaz meggyulladt kedd délután. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Épületet veszélyeztetett a fa, fának csapódott az autós

Balmazújváros külterületén egy fűzfa ága lehasadt és egy épületet veszélyeztetett, emiatt vonultak a balmazújvárosi önkormányzati és önkéntes tűzoltók. Az egység egy kosaras járműből láncfűrésszel levágták az ágat.

Derecske és Konyár között egy autó az árokba hajtott, majd fának csapódott. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították az autót. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított.