Higiéniai és fertőzés megelőzési tanácsok iskolák és a hivatalok számára az újra nyitáshoz

Helyi hírek
A professzionális higiéniai termékeket gyártó Tork online tudásbázist hozott létre „Biztonságos Munkavégzés: COVID-19” néven. A vállalat ezzel is segíteni kívánja az oktatási intézmények és hivatalok biztonságos újraindítását a dolgozók, tanulók és az ügyfelek számára. A tudástárban vendéglátóhelyek, élelmiszerüzletek és nagyobb vállalatok számára is készültek tájékoztató anyagok.

A Tork a koronavírus járványra válaszul online elérhető higiéniai tudásbázissal segíti a biztonságos újraindulást. A különböző területek igényei szerint összeállított információs anyagok bevált higiéniai praktikákkal, professzionális ajánlásokkal, letölthető és az intézményekben kihelyezhető információs anyagokkal támogatják a szervezeteket annak érdekében, hogy segítsenek megvédeni az ott dolgozók és a tanulók egészségét.

A legkisebbek helyes kézhigiéniájáról pedig a kézmosást megtanító Ella kézmosó kalandjai online applikáció gondoskodik.

Megnövelt higiénés sztenderdek és protokollok az iskolákban: a digitális eszközök segítenek

A világ vezető professzionális higiéniai vállalataként a TORK az elmúlt 50 év szellemiségéhez hűen elkötelezett az iskolák higiéniai körülményeinek javítása mellett. Ennek jegyében komplex higiéniai rendszereket és a takarítási folyamatok digitalizálását is lehetővé tévő szoftveres megoldásokat kínál a takarítás minőségének és hatékonyságának javítása érdekében. Az oktatási intézmények számára például a szakszerű kézhigiéniai gyakorlatok alapos elsajátítását segítő programokat készített a tanári kar és a személyzet tagjai, valamint a diákok körében.

„Az oktatási intézmények kiemelt szerepet töltenek be a társadalomban és kulcsszerepet játszanak a helyes kézhigiéniai szokások kialakításában már a legkisebb kortól. Az intézmények most különleges kihívással szembesülnek a megfelelő higiéniai protokoll biztosításában az újranyitáshoz kapcsolódóan.” hangsúlyozta Anna Königson Koopmans, az Essity Professional Hygiene marketing igazgatója.

A Tork Biztonságos munkavégzés:Útmutató oktatási intézmények számára tudásanyag  többek között a következőket tartalmazza:

  • Megfelelő kézhigiénés protokollok a tanárok és a diákok számára, ideértve az oktatási eszközöket, applikációkat a fiatalabb tanulók számára.
  • Életkor-specifikus ajánlások és eszközök a kézhigiénia javítására és a diákok figyelmének felhívása a helyes higiéniai gyakorlat fontosságára.
  • Ajánlások a kórokozók elterjedésének csökkentése érdekében az iskolák felületeinek tisztítására és fertőtlenítésére vonatkozóan.

Az adagoló elhelyezésére vonatkozó ajánlások a megfelelő kézhigiénia megerősítésére minden iskolatípusban.

Biztonság a közhivatalokban

„A kormányzati szervezetek biztosítják a közszolgáltatások zavartalan működését a krízis időszakában is, miközben megváltoztatják a szokásos működési eljárásokat a fertőzés kockázatának csökkentése érdekében. A Tork Biztonságos munkavégzés: COVID- -19 eszközkészlet állami szervezeteknek tudásanyag segíti az intézményeket a megfelelő higiéniai protokollok biztosításában, illetve hozzájárulhat a munkavállalók helyes kézhigiéniájának fenntartásához,  hogy ezen kiemelt fontosságú intézmények zavartalanul működhessenek.”-összegezte Anna Königson Koopmans, az Essity Professional Hygiene marketing igazgatója.

A Tork Biztonságos munkavégzés: COVID- -19 eszközkészlet állami szervezeteknek ajánlásai többek között a következőket tartalmazzák:

  • Megfelelő kézhigiénés protokoll irodai dolgozók számára, beleértve a betartás javításának eszközeit is.
  • A felületek tisztítására és fertőtlenítésére vonatkozó ajánlások a kórokozók elterjedésének csökkentése érdekében.
  • Az adagoló elhelyezésére vonatkozó ajánlások a kézhigiéné megerősítése érdekében a létesítmény teljes területén.

A weboldalon emellett további információk találhatók arról, hogy a Tork miként támogatja a vállalkozásokat a koronavírus járvány alatt