Hajdúnánáson is elmarad március 15-én a városi megemlékezés

Helyi hírek

A város vezetése a koronavírus terjedésének megelőzése és a krónikus betegségben szenvedő, idős korú személyek védelme érdekében döntött így.

Hajdúnánás Városi Önkormányzat úgy döntött, hogy a koronavírus fertőzés elleni védekezéssel kapcsolatban nem tartja meg az idei március 15-i, nemzeti ünnephez kötődő rendezvényeket.

A városvezetők vasárnap néma főhajtással és koszorúval fogják leróni tiszteletüket 1848-49 hőseinek emléke előtt. Egyénileg, kokárdával a Kossuth és a Petőfi szobornál mindenki kifejezheti háláját a szabadságért küzdő elődeinknek.

Szólláth Tibor polgármester azt kéri: az intézmények és a civil közösségek fontolják meg a sokakat megmozgató rendezvények megtartását – amennyiben lehetőség van rá, halasszák egy későbbi időpontra – azért, hogy senkit se tegyenek ki a megbetegedés veszélyének.

Hajdúnánáson továbbra sincs koronavírussal fertőzött beteg. A legfontosabb az, hogy mindent megtegyünk a megelőzés, polgártársaink biztonsága, egészsége érdekében. A Kéky Lajos Városi Művelődési Központ színháztermébe tervezett pályázatokon, versenyeken eredményesen szerepelt diákok jutalmazását a húsvét utáni időszakban tartják meg a szervezők. Az új típusú koronavírus fertőzés megelőzése érdekében kérjük a szülők és a díjazottak megértését és türelmét.