Villamos tanműhelyt ad át az E.ON Győrben

Helyi hírek

Az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. és partnerei ezúton szeretnék meghívni Önt az erősáramú villamos tanműhely ünnepélyes átadóünnepségére, illetve a szakképzés jövőjéről folytatott szakmai beszélgetés záróbeszédeire.

A valós napi szakmai követelményeknek megfelelő tudású villamos szakemberek oktatása a célja az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. utánpótlásképzési programjának. Ezen program keretében kerül sor az E.ON erősáramú tanműhelyének átadására, mely egyedülálló valós gyakorlatszerzési lehetőséget kínál a műszaki pályára készülő fiatalok számára a térségben. Ennek a műhelynek az átadásával válik teljessé a villamos szakirányú képzés az E.ON képzési rendszerében a közép- és felsőfokú képzésben részt vevő, valamint pályakezdő fiatalok, tehát a 14-től 24-éves korosztály számára.

A tanműhely bemutatása mellett szakmai kerekasztal beszélgetés zajlik a szakképzés jövőjéről, a szakképzés 4.0 stratégiában megfogalmazottak gyakorlatba ültetéséről, a szakképzés életpálya szemléletű kialakításáról. A szakmai program záró beszédei sajtónyilvánosak.

 

Helyszín:

E.ON telephely – Győr, Kandó Kálmán utca 13. Bemutatóterem

Parkolás az udvarban.

Időpont:

  1. november 28. 11.15 óra (érkezés 11.00-tól, a szakmai esemény kávészünetében)

Az eseményen részt vesz:

Szántó Edina Anna szakmai koordinátor (Innovációs és Technológiai Minisztérium)
Kucsák László elnök (Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal)
Vörös-Gubicza Zsanett oktatási és képzési igazgató (Magyar Kereskedelmi és Iparkamara)
dr. Földesi Péter rektor (Széchenyi István Egyetem)
Haraszti Judit vezérigazgató (E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt.)