Ki látta a debreceni biciklisgázolást?

Helyi hírek

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy Debrecen, Bem téren történt balesettel kapcsolatosan.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. július 26-án 16 óra körül egy ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú személygépkocsival közlekedett Debrecenben a Bem téren, a Péterfia utca felől a Hadházi út irányába.

A gépkocsi vezetője haladása során a Hadházi út kereszteződéséhez érve úgy haladt át a külső forgalmi sávba, hogy nem biztosított elsőbbséget egy vele azonos irányban haladó kerékpárosnak, akit a járműve jobb oldalával elsodort.

Az ütközést követően a kerékpáros elesett és súlyos sérüléseket szenvedett.

A baleset után a gépjármű vezetője megállt és a segítségét, illetve a mentők értesítését is felajánlotta, de a kerékpáros ezt nem kérte.

A rendőrség szemtanúkat keres a baleset előzményeinek és körülményeinek tisztázása érdekében.

A rendőrség kéri, hogy aki az esemény szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149.), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.