Parancsnokváltás a Vay Ádám Kiképzőbázison

Helyi hírek

Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hajdúhadházi helyőrségében július végén sorakozó keretein belül köszöntek el Szőke Miklós alezredestől a Vay Ádám Kiképzőbázison.

A Logisztikai Zászlóalj parancsnoka egyben a Vay Ádám Kiképzőbázis parancsnoka is. A zászlóalj sorakozóján Dr. Ruszin Romulusz dandártábornok, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka megköszönte Szőke alezredes elmúlt időszakban végzett munkáját, aki közel húsz éven keresztül teljesített szolgálatot a dandárnál különböző beosztásokban. A búcsúzó zászlóaljparancsnok megköszönte a teljes személyi állomány munkáját.

A zászlóátadás után Mozga Pál őrnagy, a kiképzőbázis új megbízott parancsnoka elmondta, hogy célja a zászlóalj által eddig elért sikereket tovább fokozni, szilárd szakmai vezetés alatt támogatni a dandárt, valamint a határvédelmi feladat részeként a Tábor Ellátó Csoport működtetésével tovább folytatni a logisztikai kiszolgálást Bács-Kiskun megyében. A feladatok sikeres teljesítése érdekében az új parancsnok kéri a Logisztikai Zászlóalj minden beosztottját, hogy szolgáljanak becsülettel, bátorsággal, és olyan példaértékű helytállással, ahogy eddig is tették.

Fotó: Borsos Péter zászlós