Reggelre több centi hó is hullhat

Helyi hírek

Várható időjárás az ország területén csütörtök estig az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése alapján.Eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, és több helyen valószínű csapadék; nyugaton eső, ónos eső, középen hó, majd ónos eső, keleten hó, majd estétől északkelet, észak felől fokozatosan felszakadozik, csökken, majd keleten hajnalban ismét megnövekszik a felhőzet, és egyre kevesebb helyen várható csapadék.

unnamed

Reggelig a Tiszántúl középső és déli részén néhány centies hóréteg kialakulhat. Csütörtökön keleten gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, a keleti határnál néhol hószállingózás is lehet, másutt a változóan felhős ég mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk, csapadék nem valószínű. Az északnyugatira, északira forduló szél megélénkül, a Bakony és a főváros környékén időnként meg is erősödik.

unnamed2

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -5 fok között alakul, de az északkeleti völgyekben, valamint a fagyzugos tájakon hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 0 és +5 fok között várható, de keleten a tartósabban felhős tájakon egész nap fagypont alatt maradhat a hőmérséklet.