Két Hajdú-Bihar megyei lány az ország legszebbjei között

Helyi hírek

Idén vajon ki veheti át a koronát a Miss Universe Hungary versenyén? November 20-án 18.50-kor kiderül a TV2-n! A látványos showműsort a 2011-es cím birtokosa, Lipcsei Betta és Cooky vezeti.

A 23 éves Papp Melinda Debrecenben született, Hajdúdorogon él; jelenleg a fővárosban tanul jogi karon, igazságügy-igazgatási szakon. Melinda személyi edzőként dolgozik, ám egy nap szeretne ügyvédként elhelyezkedni. A fiatal lány ˝igazi konyhatündér˝, hiszen szívesen főz párjának szabadidejében.

Itt megnézheti a bemutatkozó videóját!

A 19 éves Lukácsi Bernadett Debrecenben tanul, érettségi után óvodapedagógiával szeretne foglalkozni, mivel saját bevallása szerint nagyon szereti a gyerekeket. Egyik legnagyobb félelmét is megosztotta: tériszonyos. De Bernadett már azt is kitalálta, hogyan küzdené ezt le.

Itt megnézheti a bemutatkozó videóját!

Idén harmadik alkalommal mutatja be Vajna Tímea a legszebb magyar lányokat. A rangos nemzetközi szépségverseny világdöntője 2017 januárjában lesz a Fülöp-szigeteken, és vasárnap a TV2-n eldől, melyik lány képviselheti majd Magyarországot a megmérettetésen. A legszebb 16 lány hetek óta az élő show-ra készül, a szervezők pedig olyan látványvilágot varázsolnak köréjük, ami még inkább kiemeli majd a szépségüket.