Loki-bolt és fitneszközpont is lesz a stadionban

Helyi hírek Sport

Megnyitották a DVSC shopot 2015. november 21-én a Nagyerdei Stadionban, ahol jövőre is folytatódnak a fejlesztések. Fitneszközpont is lesz az arénában.Többek között Loki-mezek, -sálak és -bögrék kaphatók a boltban. Egy kis focipályát is kialakítottak az üzletben. A bolt mellett a tervek szerint februárban nyílik meg a piros-fehér szurkolói söröző, ezt követheti jövőre a Loki-múzeum.

A stadionnal kapcsolatos további terveket Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja ismertette a nemrégiben megnyitott Hallban. Mint elmondta: hamarosan egy sportdiagnosztikai, életmód- és terápiás központot alakítanak ki.

– Több mint ezer négyzetméteren valósítjuk meg a szolgáltató, kutató- és oktatóközpontot, ami Magyarországon egyedülálló lesz, és autentikus környezetben, sportkörnyezeteben, a stadion keleti oldalán jön létre – hallhattuk Bács Zoltánt. A központ jövő márciusra készül el az elképzelések szerint. Már keresik a kivitelezőt. A beruházáshoz az egyetem több kint 200 millió forintot nyert pályázaton, a 150-180 millió forint értékű berendezésre pedig korábban nyertek támogatást. A stadion állatkerttel szembeni részén fitneszközpont kialakítását tervezik a jövő nyárra.

Fotó: dvsc.hu