Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Naponta olvassák a Bibliát: újra összeházasodott Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Bulvár

Tizenegy év együttlét, egy házasság és két év különélés után újra kimondta a boldogító igent Tápai Szabina és Kucsera Gábor.

Első esküvőjükön csak polgári szertartásuk volt, most fontosnak látták, hogy Isten előtt is megerősítsék kapcsolatukat, mert a vallás fontos szerepet tölt be az életükbe: naponta olvassák a Bibliát. A vallást Szabina testvére, Andi hozta be a családba, aki tavaly tért meg, a változás hatással volt Szabináékra is.

Gáborral napi szinte olvassuk a Bibliát, hallgatunk tanításokat, igét. Ez a mi kapcsolatunkat is erősíti, építi, ami nagyon áldásos dolog

– mondta Tápai Szabina a Blikknek és hozzátette, most már arra is nagyon figyelnek, hogy ne csak szülőként tekintsenek egymásra a kajakossal. Úgy látják ugyanis, hogy amikor megszülettek a gyerekeik, onnantól kezdve a női-férfi szerepükre már nem figyeltek oda, “csak” anya és apa voltak már, de most megfogadták, arra is ügyelni fognak, hogy kettesben is legyenek.

Teljesen más alapokra helyeztük a kapcsolatunkat, és azt gondolom, kellenek is egy kapcsolatban ilyen megújulások. Tény, hogy a szerelem múlandó, de a szeretet a legnagyobb feszültségekben is megvolt egymás felé, és egy olyan erős kötődés, kapocs van közöttünk, ami ezt a két évet is túlélte. Most pedig minden nagyon jó

– mondta az egykori kézilabdázó Tápai Szabina, aki mostani esküvőjükön is fehér ruhát viselt, és azt sem zárja ki, hogy lesz még egy szertartásuk valamikor a jövőben, mert vágyik arra is, hogy a tengerparton a naplementében is kimondja a boldogító igent.