Niki Belucci

Annyira szégyellte pornós múltját Niki Belucci, hogy öngyilkos akart lenni

Bulvár

A ma már híres DJ-ként dolgozó Niki Belucci két évtizede még felnőttfilmesként dolgozott, mert szüksége volt a pénzre.

A Lélekben Kadarka Emrével című YouTube műsorban mondta el, hogy 18 éves volt, amikor eleinte fehérnemű-, és aktfotózásokat vállalt, hogy pénzt keressen, majd bevállalta a felnőttfilmezést is.

Nagyon sok alkoholt ittam, hogy ezeket meg tudjam csinálni. Az első felvétel borzasztó volt. Nem is akartam elvállalni, de addig beszéltek…

– kezdte Niki Belucci, szavait a story.hu írta meg. A DJ és édesanya ma sem érti, miért ment bele, de annyira győzködték, hogy ne gondoljon semmire, csak a pénzre, hogy újra és újra megtette.

Tízszer többet kerestem egy filmforgatással, mint a havi fizetésem volt

– mondta Niki Belucci, aki hat hónapig dolgozott a pornóiparban, de aztán úgy érezte, muszáj abbahagynia. Az alkoholról azonban nem tudott lemondani, csak hosszú idő után, amikor rájött, hogy az úgy nem élet és valamit kezdenie kell magával. Ekkor jött a DJ-skedés, amivel egy időben kiderült a múltja is, ami miatt nagyon szégyellte magát.

Gondolkoztam az öngyilkosságon is. Felkerestem oldalakat, hogy mi az az enyhébb, kevesebb fájdalommal járó dolog, amivel meg tudnám ölni magam

– mondta a DJ, aki aztán belátta, hogy muszáj szembenéznie a problémákkal, nem lehet ilyen gyenge.