Kollányi Zsuzsi

Így jött össze Kollányi Zsuzsi és Bóza Roland

Bulvár

Kollányi Zsuzsi énekesnő és Bóza Roland sztárséf kapcsolatáról már hónapok óta pletykálnak. Most ők mesélték el, hogyan alakult ki közöttük a szerelem.

A háromgyermekes édesanya márciuban jelentette be, hogy elválik férjétől, egy hónappal később pedig már arról lehetett hallani, összejött Bóza Roland sztárséffel, akinek szintén akkoriban ment tönkre a házassága.

A szerelmesek most a nyilvánosság elé álltak, hogy elmondják, hogyan ismerték megy egymást és hogyan jöttek rá, nekik egymás mellett a helyük. Zsuzsi és Roland 2022-ben A Konyhafőnök VIP című műsorban találkozott egymással. Az énekesnő a hot! magazinnak mesélte el, hogy első pillantásra megtetszettek egymásnak.

Első látásra bizsergés volt, aztán szépen lassan kialakultak a dolgok, de már az első találkozásnál éreztük, hogy ebből valami komoly is lehet

– mondta a hetilapnak az énekesnő, szavait a Blikk írta meg. Zsuzsi úgy gondolja, kezdetben minden kapcsolatban van fellángolás és kémia, ami náluk még mindig jelen van, csak társult hozzá nagyon sok megértés és megismerés is.

Lett az egésznek egy szép mélysége, szerintem innen indul minden, aminek van értelme

– véli az énekesnő.

Bóza Roland
Fotó: A Konyhafőnök

Bóza Roland is azon van, hogy fenntartsa szerelmük lángját, ami a körülményeik miatt nem könnyű.

A második találkozáskor elhívtam kávézni. Szerintem a második randink óta mondható, hogy kapcsolatocskánk van, ennek szerintem lassan egy éve, de fontos leszögezni, hogy nem voltunk már párkapcsolatban, amikor összejöttünk. Sajnos, azóta nem volt randink, mert nincs időnk rá. De azért igyekszünk, hogy a kapcsolatunk tüzes maradjon. Van köztünk 100 kilométer távolság, Zsuzsi mellett három, mellettem pedig egy gyerek, illetve ott van még a válás, ami folyamatban van mindkettőnknél, plusz az üzletek

– mesélte a sztárséf.

Zsuzsi és Roland komolyan terveznek egymással a köztük lévő távolság ellenére, ami miatt igazából még nem is aludtak együtt. Tekintettel a körülményeikre és a gyerekeikre nagyon lassan haladnak mindenben, de a házasságtól sem zárkóznak el.