Köböl Anita

Köböl Anita karrierje csúcsának tartja, hogy híradós lehet

Bulvár

Váratlanul érte a felkérés Köböl Anitát, hogy vegye át az ATV Híradójától távozó Stohl Luca helyét.

Stohl András lánya első kisbabáját várja, így búcsút kellett mondani a tévézésnek. Az ATV hamar megtalálta az utódját a csinos műsorvezető, Köböl Anita személyében, akit eddig szórakoztató jellegű műsorokban láthattak a nézők. Az egyedülálló anyuka telefonon mondta el a naphire.hu-nak, hogy karrierje csúcsának tartja a lehetőséget, a felkérésre pedig nem is számított, de nagyon örült neki.

Bár az ATV Start című műsorában már régóta bizonyít Anita, ugyanúgy meghallgatták őt is egy castingon, volt egy próbafelvétel és ezután döntöttek úgy, hogy alkalmas lenne a feladatra.

A nézők néha egy bohókásabb, humorosabb Anitát is láthattak, mert a Start műfajába időnként belefért ez az oldalam is. A műsor felkészülésébe eddig is rengeteg energiát tettem, folyamatosan figyelem a híreket, átbeszélem a szerkesztőkkel az aktualitásokat, és hosszasan foglalkozom a másnapi adás témáival is. Mostantól azonban a Híradóban egy érzelemmentesebb Anitát látnak majd a nézők. Ez egy kötött, szigorúbb műfaj, egy sokkal komolyabb kiállás. A Híradó egy nívó, mindig is a szakma csúcsát jelentette, és én kellő tisztelettel és alázattal állok a feladat elé

– nyilatkozta Köböl Anita, aki viszonylag későn, 25 évesen kezdett el tévézni, végigjárta a karrierlépcsőfokokat, volt szerkesztő, riporter, felelős szerkesztő, műsorvezető. Tavaly, 38 éves korában találta meg a Start és azóta egyenesen ível fel a karrierje, boldogan és hálásan áll az új feladat elé.

Fotó: atv.hu