Tóth Andi

Tényleg szakított Tóth Andi és Marics Peti

Bulvár

A pletykák igaznak bizonyultak, az énekesnő maga, Tóth Andi mondta ki: ő és Marics Peti szakítottak.

Napok óta arról hallani, mosolyszünet van a szerelmesek között, Marics Peti ismerőse pedig elárulta azt is, az énekes már el is költözött Anditól. Az ismerős szerint az énekesnő túlságos ragaszkodása az énekeshez okozta a problémákat közöttük, Marics Peti kérése ellenére Tóth Andi nem adott neki elég teret.

A friss, péntek hajnali nyilatkozat eljutott Tóth Andihoz is, aki nem sokkal később 24 órán át elérhető Instagram-történetében reagált a hírre – írja a 24.hu.

Igen, szakítottunk. Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni. Nem rólunk van szó, hanem a műsorról, ugyebár. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is. Igyekeztem nem kimutatni, megtörtént, levette mindenki, ezzel semmi baj

– utalt a Sztárban sztár múlt vasárnapi adására Tóth Andi, amelyben mindenki számára nyilvánvaló vált, hogy gond van kettejük között.

Ezáltal szeretném megköszönni ennak a drága Marics Peti-közeli barátnak, aki nyilatkozott erről, undormány módon

– folytatta Andi, aki úgy véli, ha az ő barátait kérdezték volna meg, teljesen másról szólnának a cikkek.

Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze, dobáljunk szart! Dobáljunk rám szart, mert hát miért is ne! Én nem szeretnék szart dobálni, én is tudnék. De hát ez vagyok én. Tűrök. Kussban

– zárta ingerülten a sorait Andi, aki cinikusan egy oké jel felmutatásával fejezte be videóját.