Tóth Andi

Sellőnek öltözött Tóth Andi

Bulvár

Az énekesnő egyre elképesztőbb szerelésekben feszít a Sztárban sztár zsűritagjaként. Tegnap sellőnek öltözött.

Tóth Andi csak úgy ragyogott a csillogó ruhájában a Sztárban sztár legutóbbi adásában, és mivel ugyanaz a stylist öltözteti párját, Marics Petit is, az ő öltözetén is feltűntek garbóján, valamint kesztyűjén is a csillogó pikkelyek. Elég furcsán hatott rajta a szerkó, Tóth Andi viszont lenyűgöző volt és egész este tündökölt. Egyszer azonban eltűnt és hiába hívta őt a stáb az egyik reklámszünet után, nem jött elő.

Nem sokkal később, – már az adás megkezdését követően – azonban visszaballagott a színpadra. Addig Till Attila tartotta a frontot, hogy nehogy meglássák a bakit a tévénézők – írja a Blikk. A lap úgy tudja, Andi sellőruhája okozott némi fennakadást, állítólag nagyon bonyolult volt fel- és levenni, így elhúzódott a pisiszünet.

Ez a ruha okozott állítólag nehézséget Andinak vasárnap este:

@kissmark_official #foryoupage @Tóth Andi #stylingvids #kissmark #design #fashiondesign #foryou ♬ Scandalous – Gryffin & Tinashe

Persze egyéb izgalmak is voltak a stúdióban: a Sztárban sztár 5. adásában ugyanis nem egy, hanem két sztár is búcsúzott, Kamarás Iván és Kiss Ernő Zsolt is kiesett a versenyből.