Négyen is vihették a drogot az ismert magyar énekesnőnek

Bulvár

Tavaly októberben sérülésekkel a karján, bedrogozva találtak rá egy énekesnőre angyalföldi bérelt lakásában. Most kiderült, négy dílere is lehetett.

Az énekesnő kilétét azóta is homály fedi, bár Tóth Andi szomszédja állítja, róla van szó, ő az az ismeretlen énekesnő, aki kábultan, karján sérülésekkel nyitott ajtót a rendőröknek, miután a főbérlője kihívta őket, mert az albérlő nem reagált a megkeresésére. Mindezek azonban nem hivatalosan megerősített információk.

A Blikk megtudta, újabb fordulat történt az ügyben. A rendőrség a hölgyet gyanúsítottként hallgatta ki kábítószer-birtoklás vétsége miatt, illetve további négy személy ellen folyik vizsgálat bűnrészesség miatt. További tájékoztatást azonban nem adtak ki a folyamatban lévő nyomozás érdekében. Ami biztos, az énekesnő mellett további négy személyt is előállítottak. Elképzelhető, hogy az énekesnő terhelő vallomást tett és elmondta, honnan szerezte a kábítószert.

Ha a gyanúsított együttműködő és terhelő vallomást tesz a beszerzőjére, illetve további személyeket is megnevez, akik szintén ugyaninnen kapták a tiltott szereket, adott esetben elmondja, ő kikkel osztotta meg a kábítószert, azzal a saját helyzetén javít

– nyilatkozta dr. Galgóczi Zoltán, aki elmondta, ha az énekesnő együttműködik a nyomozásban, az enyhítheti a rá kiszabható büntetést.