Berki Mazsi

Berki Krisztián édesanyja: “ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem”

Bulvár

Nagyon dühös a napfényes Zanzibáron nyaralgató Mazsira az anyósa, Berki Krisztián édesanyja.

Mazsi Zanzibáron, egy luxuhotelben indította az évet kislányával, új párjával és annak kislányával. Júlia asszony szerint felháborító, amit az özvegy csinál, vidám fotóit látva a földi Paradicsomból megszakad a szíve. Berki Krisztián gyászoló édesanyja a Borsnak mondta el, hogy szerinte amit Mazsi művel, azon már a vadidegen emberek is megrökönyödnek, nemcsak ő.

Látom a friss képeit és egyszerűen nem tudom felfogni: ott nevet, élvezi az életet és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász? Hogy azt már meg se kérdezzem…. Gyászolt ő valamennyit egyáltalán? Tudom, hogy erős, amit mondok, de az a helyzet, hogy a kis unokámat nagyon szeretem, de ezt az embert lassan meggyűlölöm.

– mondta dühösen a lapnak Júlia asszony, aki nem először nyilatkozik negatívan menyéről. Emiatt fel is hívta már Mazsi édesanyja is, aki arra kérte őt, ne bántsa a lányát nyilvánosan, de ezt hallva csak még jobban “elborult az agya”.

Ne bántsam a lányát? Hát ki bántja? Nem ő bántja inkább a fiam emlékét és vele együtt engem is azzal, ahogy viselkedik? Miért nem tudja titokban élni az új boldog életét? Miért kell ezt mindenkinek látnia?

– kérdezi Júlia asszony, aki szerint, ha már akkor szétmentek volna fiával, amikor elkezdett megromlani a kapcsolatuk, akkor Berki Krisztián még ma is élne és Mazsihoz hasonlóan egy mesebeli szigeten nyaralna egy olyan nőnvel, aki megérdemli őt.

Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem, ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem! Egyszerűen kihozza belőlem az állatot az a szenvtelenség, amivel éli a kirakat életét

– zárta véleményét Berki Krisztián édesanyja a Zanzibáron nyaraló Mazsiról.