Curtis

50 ezer eurót bukott Curtis

Bulvár

Sokáig úgy volt, hogy Curtis és egy szlovák rapper, a Rytmus művésznéven ismert Patrik Vrbovský bokszolni fognak egymással egy meccsen tavaly év végén.

Curtis hónapokig készült rá, azonban az utolsó pillanatban Rytmus a betegségére hivatkozva visszalépett a mérkőzéstől. Ez nagyon rosszul érintette Curtist, aki Bochkor Gábor és Lovász László közös műsorában árulta el az érzéseit az üggyel kapcsolatban, szavait a 24.hu írta meg.

A betegség volt az egyetlen, amire hivatkozva le lehetett úgy mondani a mérkőzést neki és nekem is, hogy nem jár érte pénz. Influenzás lett, az egész családja elvileg elkapta, antibiotikumot kaptak. Már egyébként a meccs előtti héten lett volna egy sajtótájékoztató Komáromban, és már oda se jött el. Bíztam abban, hogy akkor beteg, de a mérkőzésre jobban lesz. Hát, nem lett jobban, lejárt a sportorvosija

– mondta Curtis, aki elárulta, Rytmus 80 ezer eurót kapott volna a mérkőzésért, de ő sem járt volna nagyon rosszul:

Elmondhatom én is: én 50 ezer eurót kaptam volna ezért a mérkőzésért

– folytatta a rapper, akinek egyébként megígérték, hogy új dátumot fognak vele egyeztetni, amire azonban már csak úgy hajlandó, ha kifizetik neki az ígért 50 ezer eurót, vagyis nagyjából 20 millió forintot.