Gáspár Győző Gelencsér Timinek: “Töröltelek, kicsikém!”

Bulvár

Győzike nagyon kiakadt, amiért Timi és barátnője képesek voltak megelőzni őt és Bea asszonyt egy versenyben.

Az Ázsia Expressz csütörtöki adásában az volt a párosok feladata, hogy eljussanak a Holt-tenger partjára és keressék meg Nánási Pált, aki aztán fotókat készített róluk. Gáspár Győző és felesége, Bea asszony voltak az elsők, már közel volt a cél, de le kellett még jutniuk a partra, Bea pedig nem tudott sietni, mert elfáradt.

Csakhogy megérkeztek közben Gelencsér Tímeáék is, akik lefutották Gáspárékat, majd beértek előttük a célba. A showman szerint ez nem volt tisztességes – írja a 24.hu.

Látod, ez a szemtelenség! Ez a piszok dolog! Szégyelljétek magatokat! Ha nektek ennyit ér ez a játék, akkor szégyelld el magad, Timella!

– kiabálta Gelencsér Timinek Gáspár Győzike, aki később is elmondta, szerinte Timi sportoló létére nem volt tisztességes velük szemben.

Egy sportoló, legyen olyan kedves, tartsa be a szabályt! Én ezt sosem gondoltam volna arról, akiért rajongtam a televízión keresztül, hogy ő így viselkedik. 48 éves asszonyt ne számítsatok már magatokhoz, aki szült két gyereket, ő nem sportol, nincs sport múltja. Én nem akarok ezek után barátkozni veled, sőt összejárni, meg követni sem. Ennyi. Töröltelek, kicsikém!

– mondta Győzike. Timi és barátnője viszont úgy vélik, nem jogos a dühe, hiszen a műsor szabályai szerint a páros két tagjának együtt kell célba érnie, ahogy azt ők tették.