Végre boldog Berki Mazsi

Bulvár

Berki Krisztián özvegyét barátnője vette védelmébe, aki szerint Mazsi nehéz időszakon van túl, de végre boldog, amiben sok munkája volt.

Sokan bántják a fiatal édesanyát, többek között azért, mert nem sokkal tragikus hirtelenséggel elhunyt férje halála után Balira utazott, hogy rendbe tegye magát lelkileg. Berki Mazsi azóta egyre boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik, szerencsére nincsenek rá komoly hatással az őt ért támadások, és pletykák szerint a szerelem is rátalált egy gazdag üzletember személyében – írja a Bors. Hogy most boldognak érzi magát az özvegy, az a barátnője szerint Balinak is köszönhető.

Mazsi barátnője, aki egyben a jógaoktatója is, elmesélte, hogy milyen mély lelki tisztuláson és elengedésen ment keresztül az özvegy a távoli szigeten.

Sosem fogom elfelejteni az első estét, mikor bemutatkozott a csoportnak és bár próbálta tartani magát, de kitört belőle minden addigi fájdalom. Egy emberként érezte át mindenki, aki jelen volt. Egy emberként voltunk mellette és kívántuk neki és a kis Emmácskának, hogy ragyogja be mielőbb boldogság az életüket. Úgy tűnik, az égiek meghallgatták imáinkat és Mazsi végre boldog lehet!

– írta Mazsi Instagram-oldalán a barátnője, aki egyúttal azt is megírta, hogy jó lenne, ha mindenki más is ismerné Mazsit és látná, milyen valójában, és hogy mennyi munkája van abban, hogy végre boldog.

Hozzászólására valaki ezt írta, kifejezve ezzel valamennyi józanul gondolkodó ember véleményét:  “Jó korán lett boldog”.