Kulcsár Edina

Olaszországban ragadt Kulcsár Edina

Bulvár

Kitört a sztrájk a reptéren, így nem tudott időben hazajönni az egykori szépségkirálynő Olaszországból, ahová munkaügyben utazott.

A várandós híresség lassan, de biztosan próbál visszarázódni a munkába: egy külföldi utazással kezdte, ami egy hajápoló termék reklámjáról szólt – írja a ripost.

Az út azonban korántsem megy simán. Az érkezése napján ugyanis az övével teljesen megegyező bőröndöt hozott el a reptérről, amit hiába próbált a kóddal kinyitni, nem tudott. Azt hitte, elromlott a zár, így felfeszítette azt, és akkor szembesült vele, hogy más ruhái vannak benne, más bőröndjét vette el és feszítette fel.

A saját bőröndjét végül sikeresen visszaszerezte, de a hazautazása sem zökkenőmentes, hétfő este egy sztrájkkal szembesült a reptéren.

Hosszas várakozás után azt mondták, forduljunk vissza, mert valami van. Nahát, mi történt itt a repülőtéren? Kitört a sztrájk. Úgyhogy jelenleg itt várunk, és nem tudjuk, mikor tudunk felszállni, ha egyáltalán felszállunk

– fogalmazott az Instagramon 24 órán át elérhető videójában Edina hétfő este. Hogy azóta hazajutott-e, egyelőre még nem derült ki, nem adott hírt azóta magáról.