Csuti

Szakított Csuti és Gina

Bulvár

Már biztos: véget ért Szabó András Csuti és a gyönyörű Gina fél évig tartó kapcsolata. Pedig nagyon sokak szurkoltak nekik.

Csuti rajongói végig odáig voltak az álomszép fiatal lányért, Gináért, aki mellett úgy tűnt, Kulcsár Edina exe is megtalálta a boldogságot. Az utóbbi időben azonban kevés közös fotót posztoltak közösségi oldalaikon, így beindultak a találgatások a szakításukról. A pletyka igaznak bizonyult, Csuti maga árulta el kedden a közösségi oldalán, hogy ő és Gina már nincsenek együtt.

Ahogy azt már írtam is nektek egy kérdezz felelekben, az utóbbi időben sokat voltunk külön Gdzsinával. Rengeteg minden történt és történik körülöttem, ami felkavart és szeretnék magamban elrendezni mindent. Ezek és a távolság miatt úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább!

– írta Csuti Instagram-oldalán a követőinek, akik sajnálatukat fejezték ki a szakítás miatt.

Többen megjegyezték, hogy látszott, hogy Csuti még nem zárta le a múltját és úgy vélik, túl korán keveredett bele az életébe a fiatal lány. Van azonban olyan komment is, ahol megemlítik Szorcsik Viki nevét is. A legfrissebb hírek szerint ugyanis a színésznő és Csuti közel kerültek egymáshoz egy műsor forgatásán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

András Szabó (@csut.i) által megosztott bejegyzés