Schobert-Rubint házaspár

Béres Alexandra szerint be akarják mocskolni a nevét

Bulvár

A fitneszedző legalább annyira szeretne a dolog végére járni, mint Schobert Norbiék, ezért ő is megtette a szükséges jogi lépéseket.

Egy Facebook-oldalt üzemeltető mémgyáros, Király Dávid Izmael szerint Béres Alexandra áll amögött az oldal mögött, ami lassan tíz éve gyalázza Schobert Norbiékat a közösségi médiában.

Amióta Király elmondta, amit kiderített “A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook-csoportról, azóta élő céltábla lett, halálos fenyegetést is kapott már. A férfi a Borsnak mondta el, a csoport tagjai mindent megtesznek, hogy ellehetetlenítsék őt.

Nem tudok egy plázába elmenni, mert észreveszem, hogy levideóznak, beszólogatnak. A cégem adatait kiderítették, a csoportba betették az édesanyám lakcímét, nekem durva és halálos fenyegetéseket küldenek

– mondta Király Dávid, akinek a hivatalos Instagram oldalát is letiltatták. Nagy nehezen vissza tudta szerezni, de így is több szponzor megszakította vele a kapcsolatot, mert nem akarnak részt venni a balhéban. A fiatal férfi már pszichológushoz is fordult, mert fél kimenni az utcára.

A lapnak nyilatkozott Béres Alexandra is, akit mélységesen elkeresít, hogy ilyen előfordulhat és semmiképp sem szeretné, ha a történtek következmény nélkül maradnának, ezért ő is megette a szükséges polgári jogi és büntetőjogi lépéseket, hogy kiderüljön az igazság.

Teljesen biztos vagyok benne, hogy a nyomozó hatóság és a többi illetékes szerv ki fogja deríteni, hogy ki akarja bemocskolni a nevemet, ki és miért akar rágalmazni, és megkeseríteni a  mindennapjaimat

– nyilatkozta Béres Alexandra, aki szeretné, ha a sajtó ugyanilyen lelkesen és hangosan hozná nyilvánosságra az igazságot is, mint azt a rágalmat, hogy ő áll a Norbiékat gyalázó csoport mögött.