Pataky Attila

Pataky Attila úgy gondolja, 63 ezer évvel ezelőtt született, a Men in Black pedig maga a valóság

Bulvár

Reinkarnációról és földönkívüliekről beszélt Pataky Attila a Tények Pluszban, érdekes dolgokat mondott.

A riportból kiderül, az Edda frontembere meg van arról győződve, hogy létezik a lélekvándorlás, ő maga például 63 ezer évvel ezelőtt született és több ezer életet leélt már.

A reinkarnáció az egy valóságos dolog. Valamelyik zsinaton vették ki, de a Bibliában is benne volt, hogy a reinkarnáció egy létező valóság, és kész. Jövünk, megyünk; életkapu, halálkapu

– magyarázta az énekes, szavait a 24.hu írta meg. S hogy mindezt honnan tudja Pataky Attila? A szellemvilágból, de erről további részleteket nem árult el. A földönkívüliekről viszont annál inkább. Szerinte az univerzum nyüzsög az élettől, ezt kár is kétségbe vonni. Az 1997-es Men in Black című filmet hozta fel példának.

A Men in Black csak a jéghegy csúcsa! Az nem kitalált bolondozás, az maga a valóság. Attól, hogy mi az öt érzékszervünkkel mennyit tudunk felfogni ebből, meg hogy mennyit hagynak felfogni ebből… Most már vannak olyan csatornák, ahol az univerzumot kutatják. Lehet látni, hogy az élet végtelen, a létezés végtelen. Nem hogy esetleg rajtunk kívül is vannak… Mekkora buta gőgnek kell lenni ahhoz, hogy egy ember azt képzelje, hogy mi vagyunk egyedül itten a világon

– fejtegette Pataky Attila, aki szerint már emberek millióit vitték el magukkal az űrlények. Ő maga is látott már űrlényt, néhány évvel ezelőtt elárulta, Miamiban együtt is kávézott egy idegennel.