Szeged, fizetős parkolás, parkolás, Árkád, áruház, bevásárló központ

Nyit a Müller és hamarosan megveti a lábát a török divatmárka, a Koton is Szegeden

Helyi hírek

2024. július 11-én Szegeden is megnyit Európa egyik legismertebb és legközkedveltebb drogériája a Müller – írta meg a webradio.hu. Majd nem sokkal később a portfolio.hu közölte: globális növekedési stratégiájának részeként nyolc új üzletet nyit Magyarországon, köztük egyet Szegeden a török divatmárka, a Koton. Drogériából és ruha üzletből tehát nem lesz hiány a városban. 

A szegedi hírportál a Müller nyitása kapcsán közölte: a cég 2023-ban ünnepelte fennállásnak 70. évfordulóját és mára közel ezer üzlettel rendelkezik Európa szerte. Sikerét a széles választéknak, barátságos környezetnek, az udvarias kiszolgálásnak és a kedvező áraknak köszönheti a cég honlapja szerint.  Az üzlet minden bizonnyal Szegeden is nagy sikert arat majd.

A Kotonról a portfolio.hu azt írta: a Koton középtávú tervei között szerepel 130-150 új üzlet megnyitása világszerte, elsősorban külföldön. Az első üzletek már 2024 utolsó negyedévében megnyílnak, melyek mindegyike bevásárlóközpontokban kap helyet, köztük három Budapesten. A vidéki városok közül Sopronban, Debrecenben, Szegeden és Székesfehérváron is lesznek Koton boltok. Az összesen több mint 6000 négyzetméternyi eladótérrel rendelkező üzletek közül a legnagyobb a Köki Bevásárlóközpontban lesz, amelyet mintegy 1000 négyzetméter alapterületen alakítanak ki.

(webradio.hu, portfolio.hu)

Fotó: Frank Yvette