Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi titokban szabadult a börtönből

Bulvár

A múlt héten még minden hírforrás úgy tudta, elutasították Lajcsi reintegrációs kérését, és nem engedik 14 hónap után a rácsok mögül, ahová gáz-, villany- és vízlopás miatt küldték 3 év 6 hónapra. A jelek szerint egy újabb, utolsó fellebbezés megtette a hatását, és ha egyelőre nyomkövetővel is a bokáján és a saját birtoka foglyaként, de friss levegőt szívhat – írja a Blikk.

2016-os szabadulásakor hatalmas médiavisszhang kísérte a sztárt, ám most teljes titokban, a hajnali sötétségben hagyta el Lajcsi a börtönt.

A reintegrációs kérelem minden feltétele adott volt, ám valamiért első fokon a bíróság nem látta biztosítottnak a társadalmi életbe való fokozatos visszatérésemet, ezért volt szükség egy újabb, kibővített beadványra. Erről aztán nem egy bíró, hanem egy bírói tanács döntött, szerencsémre kedvezően

– árulta el a Blikknek Lajcsi.

Amint megtudta a hírt, elsőként a kisebbik fiát, Istvánt hívta, hogy elújságolja, kiengedik. Ezúttal nem volt nagy felhajtás, a legnagyobb titokban hagyta el a hajnali órában a baracskai BV-intézetet.

Előzmény:

Nincs jól a börtönben Lagzi Lajcsi, már sétálni sem tud egyedül