Szeged, Kamara, robotika tábor, robot, bemutató

Nyári táborok sora várja a gyerekeket a Szent-Györgyi Albert Agórában

Helyi hírek

A Szent-Györgyi Albert Agóra 2024-ben is több tucat, szuper programmal várja a gyerekeket a nyári szünetben.  Az intézmény olyan témakörök köré építette nyári táborait, mint a tudomány, a sport, a művészetek vagy épp a környezetvédelem.

Az idén 36 éves Szegedi Vakáció programfüzet 1988 óta jelenik meg minden év tavaszán Szeged Város kiadványaként. A címlapján található Szünidei Madár, Németh György fotóművész alkotása is már több mint 21 éve van a címlapon.

A füzetben található táborok, programok szervezését Szeged közművelődési intézményei és szervezetei már januárban elkezdik tervezni, részleteiből összerakni, felhívássá fogalmazni. Az információk füzetté szerkesztése is 2024. év január elején kezdődött az Agórában.

A városban nagyon sok közművelődési szakember és civil szervezet dolgozik azon, hogy hasznos és érdekes táborok és a szünidő minden napján jó programok várják a szegedi gyerekeket és a városba látogatókat.

A füzetben jobbnál jobb ajánlatok sorakoznak, amelyek elkalauzolnak egy seregnyi izgalmas helyszínre, kirándulásra, baráti együttlétre.

A Szegedi Vakáció programfüzet immár online is elérhető, ide kattintva.

Fotó: Frank Yvette