Márki-Zay Péter Debrecenben

Márki-Zay Debrecenben: “Ezt egyelőre még Magyar Péterben sem látom”

Helyi hírek

Rögtönzött utcafórumot tartott Debrecenben Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, korábbi miniszterelnökjelölt, a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke. 

Márki-Zay csapatával az EP-választásokra -gyűjtött aláírásokat, összefoglaló videójában pedig arra buzdított, hogy aki változást szeretne, szavazzon Debrecenben is az ellenzéki összefogás jelöltjeire, illetve támogassa Mándi László polgármesterjelöltet és csapatát.

A politikus úgy értesült, már hat akkumulátorgyár készülődik Debrecenbe, illetve épül a városban, és csak ide 50 ezer “migránst” (helyesebben vendégmunkást – a szerk.) akarnak betelepíteni. Ez Márki-Zay Péter szerint nagyszabású lakosságcsere, és míg a főtéren beszélgettek, számos “migránst” vélt felfedezni körülöttük. Folytatva a migránsozást, azt is elmondta, idén Fidesz-kormány már 65 ezer “migránst” telepített be az országba.

Van egy hosszabb videónk Márki-Zay Péter eszmefuttatásairól, ebből kiderül, hogy miképp vélekedik a politikába üstökösként berobbant Magyar Péterről. Lényegében azt gondolja, hogy támogatni kell mindenkit, aki a rendszer leváltásán munkálkodik, de egy dologgal – az elszámoltatással – kapcsolatban vannak kételyei Magyarral szemben.

 

Márki-Zay Péterék és a debreceni Belga söröző esete:

Megszólalt a debreceni Belga étterem ügyvezetője: ezért küldte ki Pálinkást és Márki-Zay-t