Hadházy Ákos bemutatott a közmédiának

Hadházy Ákos bemutatott a közmédiának, és naponta összegyűjti, mit hazudozik a propaganda

Ország

A múltkor azt írta, hogy érti, miért mutatta a fia a középső ujját az M1 hírhamisító szerkesztőjének, de helytelen volt beintenie – írta közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Nos, az ellenzéki politikus álláspontja megváltozott, újragondolta az esetet, és arra jutott, hogy az érzékeny lelkületű hírhamisítók kedvéért a következő három hónapban mindennap konkrét példákkal fogja bemutatni, miért volt igaza a fiának.

Minden este be fogok mutatni egy-két kirívóan manipulatív és elfogult tudósítást az előző esti híradóból. És két-három olyan témát is fel fogok sorolni a független sajtó anyagaiból, amelyeknek az úgynevezett közmédia híradójában is ott kellett volna lennie, de a cenzorok nem engedték adásba

– ígéri Hadházy.

Azt is hozzáteszi, valójában elég lenne újra és újra felidézni, hogy 2018 és 2022 között összesen kétszer szerepelhetett élő adásban ellenzéki vezető politikus, miközben Orbán Viktor hetente szónokolhatott hosszan a rádióban. Ezt továbbra is megteheti, ellenzéki politikusok továbbra sem kaphatnak ilyen lehetőséget, de nyilvánvalóan az EU-s pénzekért kuncsorogva a „közmédia” újabban, a választás UTÁN állítólag meghív ellenzéki politikusokat is (bár amikor Hadházy egy hétig sátrazott az épület előtt, akkor sem hívták be, és azóta is azonnal bezárják az összes kaput, ha megjelenik).

Hadházy Ákos megfeddte az úgynevezett Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumában pöffeszkedő, ám havi 700 ezer forintért érdemi munkát nem végző DK-, MSZP- és Jobbik delegáltakat (Debreczeni József, Kránitz László és Silhavy Máté) is.

Azt, hogy a következő három hónapban hogy fognak kinézni az úgynevezett Híradót lebuktató posztok, itt nézheti meg.