Orbán Viktor Ripost

Újabb pert nyert a Jobbik-Konzervatívok a Ripost ellen

Ország

Újabb pert nyert a Jobbik-Konzervatívok a Ripost ellen – olvasható a Debreceni Naphoz is eljuttatott közleményben.

“Év elején azt a pártutasítást kellett végrehajtania a kormánymédiának, hogy hazudják azt pártunkról, azért maradt el a kongresszusunk tavaly decemberben, mert már nem is volt tagság, akivel egy ilyet meg lehetne tartani” – írja a Jobbik-Konzervatítok.

A közlemény szerint ezt ráadásul azzal kellett tetézniük, hogy mindenki, aki az előre megírt cikket megjelentette, előtte meg is kereste a Jobbikot, de ők nem válaszoltak.

A Ripost természetesen nem maradhatott ki a sorból, elsők között kellett a Fidesz pártközpontjából tollba mondott propagandaanyagot lehozniuk. Miután azonban a konzervatív ellenzéki párt kongresszusát nem azért halasztották el, mert a tagság akár csak kicsit is megfogyatkozott volna, a Riposttól pedig az elmúlt években soha senki nem kereste a Jobbikot, így Orbán Viktor egyik kedvenc lapja és hazug szócsöve csúfosan felsült, amikor bíróságon kellett volna bizonyítaniuk az állításukat

– foglalja össze a lényeget a közlemény.

A perben a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében helyreigazítás közlésére és a perköltség megfizetésére kötelezte a lapot.