Mezlicittel segíti az OTP Bank – Pick Szeged a Tappancsot

Gazdaság Helyi hírek Ország Sport

Az OTP Bank – Pick Szeged kézilabdacsapatának jóvoltából a Tappancs Állatvédő Alapítvány licitre  bocsátott egy mezt a csapat összes tagjának aláírásával.

A befolyt összeget a Tappancstanya védenceire fordítják, a licit vége május 10. 20:00 – írja Pick közösségi oldala. Licitálni az eredeti bejegyzés alatt hozzászólásban lehet.

A licit győztese az, aki a legnagyobb összeget ajánlja fel a megjelenített mezért. A licitbe bárki részt vehet, aki betöltötte a 18. életévét, de nem csak magánszemélyek, cégek is pályázhatnak a mezre. Utóbbiak az adományról természetesen adóigazolás kapnak.

A versenyben részt vevő vállalja, hogy “győzelme” esetén az ígért összeget átutalja az alapítvány számlájára, ezután kerülhet birtokába mez. Eredményhirdetés május 11. 12 óráig.

A győztessel a Facebook profilján keresztül veszi fel a kapcsolatot a Tappancs, a mezt egyeztetett helyen és időpontban lehet átvenni. Arra is van mód, hogy az alapítvány május 13-i szombati nyílt napján Szita Zoltántól vehesse át a relikviát a legtöbbet ígérő. Korinak hívják Zozo kutyáját, egy fehér gombócka. A kézilabdás a nyílt napon beszélni fog arról, miért döntött az örökbefogadás mellet, mi a tapasztalata a menhelyről.

A szervezők a kisebbeket is várják szombaton, ezért a sok gyerekprogram. Lássák a menhelyen tartott kutyákat, a körülményeket és legyen opció, hogy  ha kisállatot szeretnének, azt menhelyről is lehet örökbe fogadni.