G.w.M

G.w.M Gucciba öltöztette volna kisbabáját

Bulvár

Hamarosan megszületik Kulcsár Edina és G.w.M első közös kisbabája, egy különleges nevű kislány, Amara.

A nevét G.w.M találta ki, ő és Edina is azt szerették volna, ha nem mindennapi nevet kap a gyermekük. A rappernek egyéb kívánságai is voltak: Gucci-rajongóként azt szerette volna, ha a kislányuk babaruhái is ezt a márkát képviselik.

A lassan háromszoros édesanya a Blikknek árulta el, hogy ezt azért túlzásnak tartja. Arról viszont örömmel számolt be, hogy hamarosan elkészül a pici szobája, és sok kelléket beszereztek már, amire szüksége lesz, például egy aranyszínű babakocsit is, aminek a színéhez a férjre ragaszkodott.

Jól állunk az előkészületekkel. Megvan már a babakocsink, ami Márk kérésére arany és fehér színű. Én szolidabbat választottam volna, de engedtem a férjemnek, és egyébként nekem is tetszik

– mesélte Edina, aki azt is elárulta, kislányuknak teljesen új holmijai lesznek, ez is fontos volt G.w.M-nek. A rapper gondoskodik a kislányuk szobájáról is, a bútorokat is ő fogja összeszerelni. Letisztult lesz a berendezés és ezt a vonalat képviselik majd a pici ruhái is.

Márk szeretett volna már most Gucci-ruhákat vásárolni a picinek, de én feleslegesnek tartom ebben a korban, hiszen olyan hamar nőnek ilyenkor a babák, majd ráér, ha nagyobb lesz

– mondta Kulcsár Edina, de persze így sem lesz oka a panaszra a babának, szép és minőségi dolgokat kap. A lap azt is megtudta, új házban várják majd a picit a házasok, információik szerint Szigetszentmiklóson, Edina volt férje, Csuti közelében vásárolhatták meg első közös otthonukat, egy kertes házat, de nem messze lakik tőlük a volt szépségkirálynő édesanyja és nagymamája is.