Sípmester Fesztivál

Jó hangulatú gálameccs és békés Vármegyei győzelem a Sípmester Fesztiválon

Helyi hírek Ország Sport

A hétvégén két napig és szinte végig két pályán pattogott a labda a Pick Arénában a nagypályás labdarúgó játékvezetők Sípmester Fesztiválján.

A tornát Békés vármegye sporik nyerték akik a döntőben csoportellenfelüket, a Vas vármegyei bírókat győzték le 4–1-re. Érdekesség, hogy az első mérkőzés 3–3-as döntetlen lett. Pontosan annyi, mint a bronzmeccs és a döntő előtt rendezett gálamérkőzésé, ahol Szeged legeredményesebb sportolói mérkőztek meg a megyei játékvezető bizottságok elnökeivel.

A szegedi oldalon játszott többek között a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Molnár Tamás, a több mint 100-szoros válogatott kézilabdázó, Vadkerti Attila és a 2008-as pekingi olimpián aranyérmet szerző kenus, Vajda Attila is. De ott volt Nagy Péter súlyemelő és kakukktojásként egy hölgy és egy politikus is…

A jegyzőkönyvhöz tartozik, hogy a házigazda Csongrád-Csanád vármegye játékvezetői a tizenhetedik helyen végeztek, máshogy fogalmazva: udvarias vendéglátóknak bizonyultak.

Az eseményről korábban itt írtunk, a hivatalos honlapon minden eredményt megtalál. A döntőt, a bronz- és a gálameccset itt nézhetik meg:

Nyitóképen a győztes Békés vármegye, minigalériában a gálamérkőzés pillanatai. Fotók: az esemény Facebook oldala.