Zámbó Jimmy

Zámbó Jimmy nővére perelni akar A Király miatt

Bulvár

Zámbó Marietta úgy érzi, a nemrég bemutatott sorozatban méltatlan módon formálták meg őt és a család több tagját is.

Jimmy nővére a Borsnak árulta el, hogy be fogja perelni a film készítőit, még akkor is, ha tudja, a sorozat minden epizódja előtt jelölik, hogy fikciót is tartalmaz.

Eddig nem szólaltam meg a sorozat kapcsán, mert le kellett nyugodnom. Maradjunk annyiban, hogy édesanyánk a halála előtt másfél nappal látta azt az epizódot, amiben az ő karaktere szerepelt és nagyon rosszul érintette az, amit látott. Teljesen tönkretették őt lelkileg

– kezdte a lapnak Zámbó Marietta, aki elmondta, édesanyjuk világ életében úrinő volt és soha életében nem dohányzott és nem ette cuppogva a csirkelábat a levesből, mint ahogy azt a sorozatban lehet látni.

Úgy ábrázolták, mintha valami lepusztult, senkiházi proli lett volna és ez abszurdum! Ezért pedig felelni fognak, erre megesküszöm!

– mondta Jimmy testvére, aki tudja, hogy a sorozat készítőinek nem a valóság ábrázolása volt a célja, de édesanyja ábrázolásával túllőttek a célon.

Személyiségi jogi pert indítok és nem csak édesanyám, de a magam és Jimmyke nevében is, hiszen engem is úgy mutatnak be, mintha valami elvetemült idióta lennék, a testvérem nimbuszát pedig egyenesen a sárba tiporják

– véli Zámbó Marietta, aki azt is nehezményezi, hogy soha nem lehet hallani Jimmy hangját a sorozatban, pedig szerinte a készítőknek erre is gondolniuk kellett volna, ha már róla készült a sorozat.