Sáfrány Emese

Törölte közös fotóit Sáfrány Emese és Inti

Bulvár

Sáfrány Emese és Zuber Krisztián, művésznevén Inti nyáron találtak egymásra. Az elmúlt hónapokban sok közös fotót is megosztottak közösségi oldalaikon, ezek azonban most eltűntek.

A rajongók aggódni is kezdtek. Szakításról tartottak, de a Blikk kiderítette, szó sincs semmi ilyesmiről, sőt, a pár boldogabb, mint valaha, csak épp úgy döntöttek, ezt nem kötik mások orrára.

Nincs semmi gond közöttünk, egyszerűen csak rengeteg megkeresést kaptunk az utóbbi időben. Mindenki arra volt kíváncsi, hogyan halad a kapcsolatunk, együtt vagy külön töltjük-e a karácsonyt, hogyan viszonyul a kisfiam a páromhoz és hasonlók. Hosszas beszélgetések után úgy döntöttünk, elég ebből

– mondta el a lapnak a légtornász, Sáfrány Emese. Ő és Inti úgy döntöttek, nem fognak a szerelmükkel haknizni. Emese például úgy érzi, hibát követett el korábban, amikor a gyermeke édesapjával túl sok közös tartalmat osztott meg. Rájött, hogy nem egészséges, ha kifelé él, mert nem tesz jót a kapcsolatnak sem. Emese azt is elmondta, persze néha lehet, hogy raknak majd ki közös képet Intivel egy-egy fontos pillanatról, de feleslegesen már nem fognak posztolni.