Kibukott az intelligencia a biztonsági őrökből a Sziget bulihajóján: összevertek pár fesztiválozót

Ország

A Sziget bulihajóján, pontosabban az ahhoz vezető hídon a biztonságiak ököllel vernek pár vendéget – látható egy videón, amit a 444.hu-hoz juttattak el.

Idén a Sziget kibérelte az Európa hajót, ami a Batthyány tér közeléből indult, a hajóra a fesztivál vendégei fölmehettek egy kis bulizással egybekötött városnézésre. A videók alapján erre a hajóra akart fölszállni pár srác, amikor kitört a verekedés.

Assault At Szighet

Úgy tudni, az egyik fesztiválozó valamilyen szóváltásba került az egyik biztonsági őrrel, aki lekevert neki két pofont. A felpofozott bulizó haverja próbált közbeavatkozni, őt már ököllel verte a felbőszült biztonsági őr. Az utána következő lökdösődésbe már több biztonsági is beszállt, közben a felpofozott és a leütött srácot a barátai elvitték.

Egy másik szemszögből készült videón az látszik, hogy egy férfi a földön fekszik. A Redditen olvasható beszámolók szerint őt a földön ütötték és rugdosták a biztonságiak.

Assault at szighet

Nem ez az egyetlen verekedős eset az idei Szigetről, a Telex által közzétett felvételen az látható, hogy az óriáskerék közelében egy férfi annyira megvert egy fesztiválozót, hogy az eszméletét vesztette, és kórházba kellett szállítani.