Kulcsár Edináékról elmélkedett a debreceni üzletember, és nem finomkodott a véleményével

Helyi hírek

Eddig tartogatta magában Felföldi József zenei producer, motivációs író és filantróp, a üzletember, a Felföldi Édességgyártó Kft. alapítója és tulajdonosa, hogy mit gondol az utóbbi hetek slágertémájával, Kulcsár Edina szerelmi életével kapcsolatban.

Mint ismert, az egykori szépségkirálynő kijelentette, szakítottak férjével, Szabó András “Csutival”. Majd néhány napra rá bevallotta: rátalált a szerelem, és a fiatalabb korosztály körében igen népszerű rapperrel, G. w. M-mel jár.

“Nincs is jobb a cigány kolbásznál!” – itt a legkeményebb reakció Kulcsár Edina új szerelmére

Az elgondolkodtató írás arról szól, hogy bár Felföldi József egyetlen cikkre sem kattintott rá, azért a címek alapján nagyjából képben van a történésekkel kapcsolatban.

Ennek apropóján elgondolkodtam. Ki generálja ezt a cirkuszt?
Kicsit olyan ez a kérdés, mint hogy mi volt előbb a tyúk, vagy a tojás, ezen a ponton már nehéz megmondani, hogy a kínálat hozta a keresletet, vagy fordítva. Azért sztorizik ennek a két – számomra teljesen jelentéktelennek tűnő, teljesítménymentes, átlagos, és amúgy totálisan hétköznapi – embernek a válásáról a sajtó, mert erre van igénye a magyar embereknek, vagy a média formál bennünket a saját ízlésére, s ha tetszik, ha nem azt az információt nyomják le a torkunkon, amit ők jónak látnak, csak úgy, mint gyermekként a menzán, ahol nem lehetett választani a szeretetem és nem szeretem ételek között?
Vajon melyik lehet?
Talán egyszerre mindkettő!
Mert igen, sokaknak egy-egy ilyen hír felér valamiféle lelki zsannamannával. Figyelemelterelés a saját problémákról, a saját hiányosságokról. Más nyomora és bukása ad valamiféle jó érzést, hogy a saját életünk nem is olyan nagyon sz.r, s közben még ítélkezni is lehet

– írja Facebook-oldalán Felföldi, és arra a következtetésre jut, hogy a fogadó és a küldő fél is egyaránt bűnös ebben.

A teljes írás itt olvasható: